Betingelser

Forretningsbetingelser for Viby Svømmeklub´s website http://www.vibyif.klub-modul.dk

Generelle oplysninger om klubben

Klubbens juridiske navn: Viby Svømmeklub

Selskabsform: Forening

Cvr-nummer: 35944931

Adresse

Viby Svømmeklub

Viby Idrætscenter

Lindevej 32

4130 Viby Sjælland

Officiel e-mail adresse: vifsvoem@gmail.com

Officiel web-adresse: http://www.vibyif.klub-modul.dk

Betaling

http://www.vibyif.klub-modul.dk kan du betale med de fleste betalingskort.

Betaling sker forud

Vi bruger NETS som betalingsgateway, læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

Medlemskab

Viby Svømmeklub opererer med sæsonmedlemsskab.

Profil i medlemssystem

Det er til enhver tid medlemmets eget ansvar, at sørge for at alle oplysninger er opdaterede.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold.

Viby Svømmeklub forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre hold, hvis der er for få tilmeldte til at det er økonomisk forsvarligt at køre holdet videre. Hvis holdet bliver lukket, vil man blive tilbudt plads på et andet hold, i det omfang der er muligt.

Hjælpeinstruktører på holdene

Såfremt der er økonomisk forsvarligt og der er tilstrækkeligt tilmeldte på holdene, tilbyder Viby Svømmeklub, at der tilknyttes en hjælpeinstruktør på holdet. Denne hjælpeinstruktør kan uden varsel fjernes igen, såfremt der ikke er tilmeldte nok på holdet.

Brug af billeder

Vi skal gøre opmærksom på, at vi gør brug af billeder som er taget til klubbrug i forbindelse med svømmeundervisningen, stævner og events – f.eks. websted, folder, plakater m.m. Der vil på ingen måde være tale om billeder, der kan have en anstødelig karakter

Personoplysninger

Se fanen Privatlivspolitik

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, medlemmet har oplyst. Medlemmet kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen, ved at framelde sig via sine profiloplysninger.

Forbehold

Viby Svømmeklub tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Viby Svømmeklub er ikke ansvarlig for nedbrud af, eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

Ansvarsfraskrivelse

Viby Svømmeklub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.vibyif.klub-modul.dk, herunder garantere man ikke og indestår i intet tilfælde for,

  • At et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

  • At http://www.vibyif.klub-modul.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Viby Svømmeklub og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarligt for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance o.l.