Dykkercertifikat
Opret en profil eller log ind

Få internationalt ”Open Water”-dykkercertifikat gennem Viby Svømmeklub!

Kursusbeskrivelse

Dykning skal være sjovt og sikkert. Derfor trænes der først i sikkerhed dvs. i svømmehal (Confined Water), for herefter at træne samme øvelser i Open Water (oftest i havet).

Dykkerteori læres både på land og i vand samt via onlineforløb via diveSSi.com (se nedenstående).

Afsluttende aflægges der både teoretisk samt praktisk prøve, hvorefter der udstedes kursusbevis.

Det internationalt Open Water-forløb med dykkercertifikat består af 3 dele

1. Et online teoretisk forløb med eksamen

2. Minimum 4 træningsdyk i svømmehal

3. Minimum 4 træningsdyk i Open Water

Del 1 - Teori

Hver enkelt elev skal tilmelde sig via websitet divessi.com hvor man opretter en profil og det er vigtigt at der krydses af ved ”Dykkercenter” og (Roskilde). Det er gratis for alle, dog kun de 3 første lektioner, hvor man skal have 6 lektioner, der først åbnes når der er betalt det fulde beløb. Man skal herefter bestå ”online” forløbet og fremvise 100 % gennemført udprintet online certifikat der tilsendes den anvendte email-adresse.

Del 2 - Svømmehal

Foregår oftest i Maglegårdsbadet på udvalgte datoer og typisk lørdag fra kl.15-18.

Der skal man gennemføre mindst 2 x 3 timers træning med en række obligatoriske øvelser – en tredje gang kan blive nødvendigt og tilbydes derfor inkl. i del 2. Det afgøres individuelt af instruktøren.

Del 3 - Open Water

Dykningen i Open Water består af to dykkerforløb (hav, sø el.lign.).

Tid og sted aftales fra gang til gang, da det afhænger af vejr og vind. Det vil typisk være søndage i tidsrummet 8-16, men der vil også blive mulighed for enkelte hverdagsaftener.

De to dykkerforløb over 2 gange med minimum 3 timer med 2 x 2 dyk (dvs. min. 4 dyk) i havet, hvor øvelserne fra svømmehallen repeteres.

Det afsluttende dyk indeholder en praktisk prøve efter løbende godkendelse af de obligatoriske øvelser.

Der kan max. deltage 8 på et hold (kun holdoprettelse med 4 tilmeldte).

Opsummering:

· 3 gange med 3 timer med 4 dyk (minimum) i svømmehal

· Træning i øvelse 1, 2, 3 og 4 vil bl.a. indeholde følgende:

Øvelse 1 (samle udstyr, snorkeløvelser, makkercheck, ånding under vandet via regulator m.m.)

Øvelse 2 Bouyancy tjek, genfinding af regulator, ind og udånding, purge m.m.

Øvelse 3 Masketømning, samling af udstyr i og iver vandet m.m.

Øvelse 4 Teknikker ift. udstyr og sikkerhed, ind- og udgang i vandet, redningsøvelser mv.

Betaling

Ved køb af det samlede forløb, hvor der afsluttende udstedes erhvervsdykkercertifikat er prisen: 3600 kr. Beløbet indbetales på: www.klubmodul.dk/hold Holdnummer: D001

Prisen på forløbet inkluderer automatisk et medlemskab af Viby Svømmeklub.

Medlemsskabet er et engangsbeløb (100 kr.), hvilket betyder, at man fremover frit kan tilmelde sig alle hold i svømmeklubben uden at betale medlemsgebyr.

Tilmelding til Viby Svømmeklub foregår via www.klubmodul.dk og medfører desuden mulighed for svømmetid på udvalgte tidspunkter, hvor der er dykning på programmet.

Bindende tilmelding

Der ydes ingen refusion ved udeblivelse fra kurset.

Udgiften af Medical test afholdes af kursisten (ca. 500 kr. hos egen læge).

Kontakt Anne Klein: 30265557 for at aftale konkrete dykkerdatoer i bassin. Open Water aftales med instruktør

31.08.2017
09.09.2017 kl. 15.00 - 26.05.2018 kl. 18.00